WEL OF GEEN DROOGSHAMPOO?

WEL Droogshampoo!  We kunnen niet meer zonder. Niet alleen omdat het onze wasbeurten behoorlijk vermindert – want wie heeft daar nu alle dagen tijd voor?

Ook omdat het meteen wat textuur en model geeft.

DE BESTE:

Color Lustre Dry Cleaner van Shu Uemura: een droogshampoo die de overtollige olieën aan je wortels absorbeert én tegelijk de lengten van het haar voedt. 2 in 1 zeg maar: droogshampoo en conditioner, zonder wit residu.

Geen gekleurd haar? Dan is het nog steeds een uitstekende droogshampoo. Verwacht geen wonderen: als je haar echt vet is en dan bedoel ik of het net is of er een bak frituurvet over je hoofd is gekieperd, dan verricht hij geen wonderen.

Hij is perfect voor een opfrisser én hij ruikt Fantastisch!

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater