WEL OF GEEN DROOGSHAMPOO?

WEL Droogshampoo!  We kunnen niet meer zonder. Niet alleen omdat het onze wasbeurten behoorlijk vermindert – want wie heeft daar nu alle dagen tijd voor?

Ook omdat het meteen wat textuur en model geeft.

DE BESTE:

Color Lustre Dry Cleaner van Shu Uemura: een droogshampoo die de overtollige olieën aan je wortels absorbeert én tegelijk de lengten van het haar voedt. 2 in 1 zeg maar: droogshampoo en conditioner, zonder wit residu.

Geen gekleurd haar? Dan is het nog steeds een uitstekende droogshampoo. Verwacht geen wonderen: als je haar echt vet is en dan bedoel ik of het net is of er een bak frituurvet over je hoofd is gekieperd, dan verricht hij geen wonderen.

Hij is perfect voor een opfrisser én hij ruikt Fantastisch!

See your stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM