Wel of niet je haar kleuren voor je vakantie?

Ja, je haar krijgt een tik van het kleuren maar tegenwoordig zijn er alleen nog maar goede producten om je haar te laten verven. Daarnaast licht gekleurd haar sneller op dan je natuurlijke haarkleur dus heb je al een uitgroei dan kom je met een nog grotere uitgroei terug. Uiteraard is het geheel iets lichter. 

Ik vind zelf blond haar het mooiste als er een paar zonnestralen overheen zijn gegaan en het nog net een tint oplicht tijdens je vakantie. Dan krijg je echt die natuurlijke beachlook. 

Is het na de zomer extreem licht geworden? Er zijn genoeg mooie behandelingen om na de zomer je haar weer iets donkerder te kleuren zonder dat je er geverfd uit ziet. Wij kleuren in de salon met Redken Shades EQ Gloss – the Color it thinks it’s a conditioner. Dus je slaat twee vliegen in 1 klap. Deze zure kleuring hersteld je haar en je haar is weer een tint tot een paar tinten donkerder. 

Maar dat bewaren we voor na de zomer!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM