Welcome Claudia…..

Onze OneStop Beautyshop in Uptown heeft er een nieuwe aanwinst bij:

CLAUDIA

Voor Claudia zijn nagels de ‘final touch’ voor elke succesvolle look. Haar doel is om jouw handen en nagels Nog mooier te maken.

Claudia kan niet stil zitten en volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Ze wil alles weten van de nieuwste trends, technieken en wil dit dan ook direct toepassen!

Een van de mooiste dingen van dit werk, vind ze het dagelijks ontmoeten van nieuwe mensen en wil iedereen meer kunnen geven dan alleen een goede service.

Naast haar werk bij Het Haartheater werkt ze Freelance als Trainer | Educator bij CND Shellac. De nummer 1 als we het hebben over professionele Shellac en nagelverzorging.

Claudia werkt de volgende dagen:

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

 

Meet your NEW Nailartist!

 

Claudia:  “Simplicity is the keynote of all true Elegance”

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM