Welcome in Het Haartheater Perfect Eyelash!

Wij hadden van ieder merk wel iets voor wenkbrauwen, wimpers en ook diverse groei serums. Een half jaar geleden kwamen we Set, de Founder tegen van Perfect Eyelash en die vertelde vol passie over haar bedrijf en welke producten zij nu hebben en welke er allemaal in ontwikkeling zijn. Je snapt: wij waren om en fan van Set!

Let us introduce Perfect Eyelash:

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 7 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben ze altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Dit heeft alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

Dankzij een Internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen ze trots stellen dat zij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan ze voor.

Wil je meer weten over de producten of de behandelingen die wij doen met Perfect Eyelash, vraag dan een vrijblijvend consult aan bij een van onze Beauticians of Stylisten. Zij kunnen je alles vertellen en je alles laten zien van dit fantastische merk.