WIL JE BLOND DAN KRIJG JE BLOND

Dit is toch wel mijn lijfspreuk. Dat ik een voorliefde heb voor blond haar weet iedereen. Ik heb niet voor niets de naam: “de blondkoning”

Ik hou van alle kleuren blond maar heb een kleine voorkeur voor de koele of natuurlijke blondtinten.

Je gaat bij mij altijd de salon uit met een mooie Shades EQ Color Gloss Toner. We weten deze loopt na een aantal wassingen terug.

Hoe zorg je er nu voor dat je kleur weken lang hetzelfde blijft als toen je de salon uit stapte?

Door Redken Blonde Idol Custom Tone Violet te gebruiken.

Deze unieke conditioner heeft een zogenaamd duo-release systeem, waarbij je altijd de perfecte mix hebt tussen kleurtoevoeging en verzorging! De kleurtoevoeging zorgt voor koele, blonde tinten en verwijdert geeltinten en grijstinten. De haarverzorgende mix zorgt voor krachtig, zijdezacht haar en optimale hydratatie!

Geschikt voor:

blond haar

geblondeerd haar en blonde highlights

Voor optimaal kleurbehoud

Heldere gezonde haarkleur

Voor koele platina blond kleuren

Check it out!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM