Wil je langer haar?

Veel mensen stellen hun knipbehandelingen uit en denken dat het hierdoor sneller groeit. Eenmaal geknipt is er af zeg maar. Desondanks dat het haar niet wordt geknipt blijft het stilstaan bij een bepaalde lengte.

We hebben allemaal een maximale lengte van ons haar en bereiken niet de lengte die we willen.

Dit komt omdat het haar afbreekt waar het niet verder wil groeien. Het slijt zeg maar. Zo krijg je dus nooit die lengte.

Dus:

Toch vaker even de puntjes laten knippen om gespleten haarpunten te voorkomen.

Wat je ook kunt doen is Redken Extreme Length gebruiken.

Waarom?

Dit maakt je haar sterker en zorgt ervoor dat je minder haarafbreuk hebt waardoor je sneller de lengte bereikt die je echt wil.

Het allerbelangrijkste om te gebruiken is de Redken Extreme Length Sealer.

Redken_Extreme_Length_Sealer_75ml_1433234826_main

Dit is een product dat speciaal is ontwikkeld om gespleten haarpunten te helpen herstellen en verzorgen. Het is een soort magische haarlijm in een tubetje.

Bij chemisch behandeld haar zijn de proteïne-verbindingen als het ware ‘gebroken,’ waardoor het poreus en beschadigd wordt. Waardoor ook de punten van het haar beschadigd (gespleten) raken. De Extreme Length Sealer is  een soort ‘protein-filler.’ De formule bevat biotine en Redken’s  “Interlock Protein Network”.  Het fungeert als een soort extra leave-in conditioner voor je punten. Tevens werkt het geweldig tegen haren die alle kanten op staan of een eigen wil hebben.

See your Stylist!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM