Kort of lang haar, yes or no?

Je zal het vast wel een gedacht hebben nu alle Celebs hun haar afknippen: zou dat mij ook staan?

Hier een test die je kan doen om het zeker te weten voordat je drastisch die schaar in je lokken laat zetten.

5,5 CM REGEL

Je haar omvouwen of inschatten of het je zal staan is vanaf nu verleden tijd. Met deze regel kom je precies achter welke lengte haar het beste bij jouw gezicht past. Het gaat hier namelijk om de ‘5,5 centimeter’ regel. Het enige wat je nodig hebt? Een potlood, een liniaal en een spiegel.

HOE WERKT HET?

Zo ga je te werk: plaats het potlood horizontaal onder je kin. De liniaal plaats je onder je oor, maar dan verticaal. De plek waar het potlood en de liniaal elkaar raken gebruik je als richtlijn. Als de afstand van de onderkant van je oor tot aan je kin groter is dan 5,5 centimeter dan komt jouw gezicht het beste uit met lang haar. Is deze afstand korter dan 5,5 centimeter? Dan is jouw gezicht perfect voor een kortere coupe!

SEE YOUR STYLIST

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM