You dare, We care

Het is geen geheim dat er in Het Haartheater een aantal Coloristen lopen die sterk de voorkeur hebben voor blond haar en zij altijd op zoek zijn naar de nieuwste en beste treats voor BLOND haar.

Sinds deze week hebben we vijf nieuwe producten die helpen je BLONDE haar vanaf de dag dat het gekleurd is mooi te houden. Geen koperachtige gele bloedjes meer in je haar en dus altijd heldere BLONDE lokken.

 

BAIN LUMIÈRE

Kérastase Blond Absolu Bain Lumière. Een verhelderend en hydraterende shampoo voor ontkleurd haar. De shampoo reinigt de vezel zorgvuldig en maakt het haar luchtig en geeft het een natuurlijke glans.

BAIN ULTRA-VIOLET

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. Een ultra-violet zilvershampoo voor ontkleurd haar. De shampoo neutraliseert warme en ongewenste gele tonen in zeer licht of grijs haar. Met hyaluronzuur, edelweiss bloem en ultra violet neutralizer. 

CICAFLASH FONDANT

Kérastase Blond Absolu Cicaflash. Cicaflash is een super shot van verzorging voor ontkleurd haar met de herstellende prestaties van een masker en de luchtige afwerking van een conditioner. Deze conditioner is subtiel genoeg voor dagelijks gebruik en is ideaal om te combineren met de Bain Lumière & Bain Ultra-Violet. Als je zeer gevoelig en dik haar hebt, kan je een druppel Cicaflash op droog haar toevoegen om je punten te hydrateren.

ULTRA-VIOLET MASKER

Kérastase Blond Absolu Masqua Ultra-Violet. Het Blond Absolu masker is ideaal voor ontkleurd, highlighted cool blond haar dat geneutraliseerd moet worden. Het rijke paarse masker versterkt de vezel om ongewenste gele ondertonen en koperkleuring te verwijderen, terwijl het het haar diep hydrateert en herstelt. De krachtige combinatie van Hyaluron zuur en Edelweiss bloem verzachten het haar, beschermd het van dagelijkse oxidatie en vervuiling. Gebruik het haarmasker een keer per week, of zo vaak als nodig om de warme tonen te neutraliseren of jouw blonde haar cool en verhelderend te houden. 

CICAPLASME SERUM

Kérastase Blond Absolu Cicaplasme. Een lavendelkleurige versterkende leave-in/serum voor ontkleurd haar met hitte-bescherming om het haar diep te voeden, extra souplesse toe te voegen en kleurstabilisatie te geven. Gebruik: Op handdoekdroog haar: Neem 2 tot 4 pompjes, afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Verspreidt het tot in de punten en kam vervolgens het product in. Ga verder met het fohnen of drogen van het haar. Op droog haar: Voeg het serum op droog haar toe na het föhnen of drogen als een finishing touch om pluis onder controle te houden en de glans een boost te geven. Stijl vervolgens zoals gewenst.

Wil je meer weten over deze nieuwe producten? Loop bij ons binnen en onze Kérastase Specialisten adviseren je graag!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM