You dare, we care 

NIEUW: Kérastase BLOND ABSOLU. 

Blonde kleuren zijn tegenwoordig eindeloos. We gaan van Snowflake Blond tot Buttery Blond, Sunkissed Highlights en Honey Strawberry en dan heb je vast ook wel eens de term Bronde gehoord. We hebben een blonde kleur voor iedereen. Op maat gemaakt bijvoorbeeld met een Haircontouring techniek of een Balayage met een Color Melt tussendoor. Niets is meer te gek. 

Blond gaat verder dan alleen een haarkleur, het is een mindset en iedereen die Blond is heeft haar eigen verhaal; waarom ze deze blonde kleur draagt. Het enige wat iedere blonde kleur gemeen heeft is dat ze dezelfde verzorging nodig hebben. Blond haar heeft snel de neiging er droog uit te zien of eerder af te breken. Hoe gezond de haarkleuringen tegenwoordig ook zijn: blond blijft een risico. Dan loop je met een blonde kleur ook nog eens het risico dat je te snel die warme kleur er in krijgt. Door shampoo en styling resten kan je blonde kleur er loperig uit gaan zien maar ook door het kraanwater. 

In 2019 gaat Kérastase voor Blond en lanceert Blond Absolu. De eerste lijn speciaal voor Blond haar. Alle typen, tonen en hierdoor kunnen we net weer een stapje verder. 

REGELS VOOR WELKE BLONDKLEUR JE MOET DRAGEN ZIJN ER NIET – WEL REGELS VOOR DE JUISTE VERZORGING! 

Kérastase BLOND ABSOLU komt met de eerste Ultraviolet Care speciaal voor Blond haar. Het herstelt je haar en geeft toon af. 

We zijn dol op Hyaluronic Acid en YES ook dit zit er in! Verder zit in alle producten Edelweiss wat je haar beschermt tegen UV stralen – dus geen vervaging van je blonde kleur meer…….

Welke producten komen er? 

2 BADEN:

Bain Lumiere – een bad om je haar extra te hydrateren speciaal voor haar wat is opgelicht. 

Bain Ultraviolet – met een antigeel – oranje formule. Blauw en Violet neutraliseren dus alle ongewenste warme tonen. 

2 TREATS 

Cica Flash – een fondant in een tube. Met de kracht van een masker maar het lichtgewicht van een conditioner. 

Masque Ultraviolet – een neutraliserend masker met Deep Violet om nog eens extra die warme gloed uit je haar te halen en intens te verzorgen. 

TEXTURIZER 

Cicaplasme – een universeel versterkend serum wat het haar niet zwaar maakt. Het beschermt je blonde haar tegen de hitte van de föhn of andere hitte tools en hier voorkom je extra haarschade mee. Speciaal ontwikkeld voor de zwakke delen van je haar. 

IN SALON 

Booster Cicafibre – een Post-Bleach Booster. 

Deze doen we in de salon nadat we je gekleurd hebben. Perfect om ook nog extra tussendoor te doen om je haar nog sterker te maken. 

 

Nieuwschierig naar deze producten? We hebben al een paar test tubes staan voor Salon gebruik. 

Vergeet niet om de nabehandeling te vragen als je een dezer dagen je haar komt kleuren. 

 

Wat ook kan: dat je de hele BLOND ABSOLU treat boekt met een föhn behandeling. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM