Your After Sun must have!

COOLA Environmental Repair Plus® Radical Recovery® After-Sun

Bescherm je huid met deze ultrahydraterende en verzachtende lotion waarin de natuurlijke vochtbindende eigenschappen van organische agave zijn gebruikt om de huid te beschermen tegen omgevingsfactoren en te kalmeren na zonnebrand.

Deze wonderlijke plant zorgt voor hoogwaardige hydratatie en stimuleert de aanmaak van collageen. Tegelijkertijd wordt de huid beschermd tegen uv-straling. Het kalmerende effect na zonnebrand is klinisch bewezen. Radical Recovery® After-Sun Lotion is rijk aan organische ingrediënten. Het product voedt en herstelt je huid om deze het hele jaar door jeugdig en natuurlijk stralend te houden.

PRIJS | € 34,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM