Your SUMMER must have

ILES FORMULA HAUTE PERFORMANCE MASK

De ILES FORMULA haute performance MASK is ontwikkeld om te versterken en te voeden. Geselecteerde rauwe ingrediënten vormen de meest weelderige cocktail voor haar en hoofdhuid zonder het haar te verzwaren. Tucuma-boter en pracaxia-extracten zijn afkomstig uit de Amazone, zijde-eiwitten uit Japan, notenoliën uit Australië en vitamine E, panthenol en B5. Breng voor de beste resultaten aan tussen de ILES FORMULA-shampoo om het haar en de hoofdhuid voor te bereiden en de ILES FORMULA-conditioner om de goedheid van dit masker te verzegelen.

Het Iles Formula Haarmasker wordt het best aangebracht na de Iles Formula shampoo. Verwijder overtollig water en breng het masker royaal aan over de middelste lengtes en punten van het haar, kam het door voor een perfecte verdeling. De kam zal aan de wortels de goede hoeveelheid product leveren die nodig is. Verwen 5 tot 20 minuten. Spoel af en eindig met Iles Formula conditioner. Dit voedende + versterkende haarmasker kan wekelijks worden gebruikt bij broos, droog en beschadigd haar of als maandelijkse haarspa voor alle andere haartypes.

PH 4.0 – 5.0

MACROBOLA ZAADOLIE

Conditionerings middel om het haar glans en een zachte gladheid te geven.

TUCUMA ZAADBOTER

Bekend om zijn rijke gehalte aan polyfenolen, helpt Tucuma Seed Butter de vrije radicalen te bestrijden en zit het vol met goede vetzuren om elk haartype te beschermen en hydrateren.

VITAMINE E

Vitamine E heeft natuurlijke antioxiderende effecten die de haargroei kunnen helpen behouden en die kunnen helpen een gezonde hoofdhuid te bevorderen.

PANTHENOL

Panthenol werkt door de haarelasticiteit te verbeteren en haarbreuk te verminderen. Het helpt ook om je haar vocht vast te houden en is geweldig om onhandelbare krullen te ontwarren!

VITAMINE B5

Vitamine B5 dringt diep door in het haar om ongeëvenaard vocht af te geven aan dorstige lokken. Het verhoogt ook de buigzaamheid en helpt je haar breuk te weerstaan. Het resultaat is gladde strengen en gewichtloos volume voor die volle, veerkrachtige look.

PRIJS | €69,-

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM