Yummy Gums Hair & Beauty

Voor haar, huid en nagels

Het weer is aan het veranderen, de bomen verliezen hun blad en in deze periode horen wij veel mensen zeggen dat ze last hebben van haaruitval. 

Wij adviseren altijd en zeker nu om 2 Yummy Gums per dag te snoepen. Snoep verstandig eet Yummy Gums is ons motto maar niet meer dan twee per dag….. sorry. 

Waarom Yummy Gums? 

Het is een samengestelde formule om haar, huid en nagels een powerboost te geven.

Alle belangrijke beauty vitamines zijn samengebracht in de vorm van snoepjes, beter kan niet toch? Je mag ze gebruiken vanaf 12 jaar.

Ze zijn helemaal natuurlijk, vegan en vrij van allergenen. Daarnaast zijn ze makkelijk voor thuis, op kantoor of in de auto. 

Wat zit er in? 

De ster-ingrediënten

Biotine

Biotine is een belangrijk component in het natuurlijke haar productieproces en speelt een belangrijke rol in de totale gezondheid van de huid en nagels.

Selenium

Dit mineraal zorgt voor behoud van sterk haar. Zij ondersteunt het lichaam bij het verwerken van proteïnen, het hoofdbestanddeel van haar.

Bamboe extract

De rijkste natuurlijke bron van silicium dat helpt bij het herstellen van de gezondheid, glans, en zachtheid van droog, zwak en beschadigd haar.

Hoe weet je dat de gummies veilig zijn?

Ze zijn samengesteld door experts en zijn er voor iedereen. Daarom zijn ze vegan, lactose- en glutenvrij, bevatten de gummies geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en blijven ze weg van genetische modificatie. Wij geloven dat natuurlijke bestanddelen veel gezonder voor je zijn.

PRIJS | € 29,95