Zo krijg je een stralende huid:

De zoete aardappel is mijn grote favoriet! De smaak is heerlijk en de aardappel kan je op verschillende manieren bereiden. Maar wist je ook dat de zoete aardappel boordevol zit met goede magnesium, kalium en verschillende vitaminen? En waarvoor dat allemaal wel niet goed is!

Een stralende huid

Door de natuurlijke kleurstoffen krijg je een mooie glow over je huid. De antioxidanten in zoete aardappels halen de geel/rode tinten in je gezicht naar boven en zorgen voor een mooie gloed.

De basis voor een goede Make-up is een stralende huid en die krijg je!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM