Zoek je een nieuwe haarkleur voor 2018?

Laat je dan eens adviseren door een van onze Coloristen. In Het Haartheater werken we uitsluitend met alleen de Professionele Haarverf van Redken.

 

Waarom REDKEN?  De leider in salon haarkleuring in de V.S. dit zegt voor ons al genoeg. Maar er is meer.

We hebben heel veel kleurmerken geprobeerd maar Redken was voor ons by far THE BEST!

 

Het kan je kleur naar een nieuwe dimensie brengen. CHROMATICS maakt gebruikt van de baanbrekende ODS2 (Oil Delivery System) + Proteïnen Extract Technologie.

De Redken kleuring is vrij van Ammonia, het geeft je haar een waanzinnige glans en je haar is na het kleuren 2 keer sterker. Nu denk je 2 keer sterker?! Snappen we!

Omdat wij Proteïnen toevoegen tijdens het kleuren is het haar daarna 2x sterker. Je zal zien op het moment je met Redken gaat kleuren dat je haar er naar mate je er langer mee kleurt dat je je haarstructuur ziet veranderen en versterken!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM